Miten Tos

Kuinka muuttaa, kuka näkee viestisi profiilin iOS 13:ssa

ios 7 -viestien kuvakeiOS 13:ssa Apple sallii sinun luoda standardoidun iMessage-profiilin, joka sisältää nimesi ja valokuvasi – tai Animoji/Memoji – ystävillesi lähettämiesi viestien mukana, jotta he tietävät kuka olet.



Uuden ominaisuuden ideana on, että Viestit-sovelluksen yhteystiedot ovat helpompia tunnistaa, samoin kuin WhatsApp- ja Facebook Messenger -kontakteilla on tunnistettavia profiilikuvia.

Erona iOS 13:ssa on se, että Applen yksityisyyttä kunnioittavan lähestymistavan ansiosta voit hallita, kuka näkee viestiprofiilisi. Alla olevat vaiheet osoittavat, miten.





  1. Käynnistä asetukset sovellus omassasi iPhone tai iPad .
  2. Vieritä alas ja napauta Viestit .
    viestit-sovellus iOS 13:ssa

  3. Napauta Jaa nimi ja kuva .
  4. Vaihda vieressä olevaa kytkintä Jaa nimi ja kuva vihreään ON-asentoon, jos se ei ole jo käytössä.
    viestiprofiiliasetukset iOS 13:ssa

  5. Jos haluat jakaa päivitetyn nimesi ja valokuvasi automaattisesti yhteystietojesi ihmisten kanssa seuraavan kerran, kun lähetät viestin, napauta Vain yhteystiedot ; saadaksesi kehotteen ennen kuin päivitetty nimesi ja valokuvasi jaetaan, napauta Kysy aina ; tai jos haluat jakaa päivitetyn profiilisi automaattisesti kaikkien kanssa, valitse Kuka tahansa ja vahvista sitten napauttamalla Kyllä.

Haluatko käyttää mukautettua Memojia profiilikuvana Viestit-sovelluksessa, mutta et tiedä mistä aloittaa? Napsauta tästä oppiaksesi kuinka luoda oma Memoji iOS 13:ssa .