Apple-Uutiset

Kuinka katsoa Applen iPhone 13 -tapahtumaa 14. syyskuuta 2021

Apple isännöi online-suoratoistomediatapahtuma yleisölle ja lehdistölle 14.9.2021 klo 10.00 Tyynenmeren aikaa. Applen odotetaan julkistavan uuden iPhone 13 kokoonpano an rinnalla Apple Watch Series 7 , ja mahdollisesti muita tuotteita tapahtuman aikana, nimeltään 'California Streaming'. Näin voit katsoa sen ja milloin, missä päin maailmaa tahansa.



missä on iphone-kameran ajastin

omenatapahtuma 14.9
Syyskuun 14. päivän tapahtumaa voi seurata usealla eri tavalla. Yksityiskohdat on lueteltu alla. Olemme myös lisänneet hyödyllisen oppaan siitä, milloin tapahtuma järjestetään tietyllä aikavyöhykkeelläsi.

Apple Events -sivusto

Kanssa Apple Events -sivusto , voit seurata tapahtumaa suorana Macilla, iPhone , ‌ iPad ‌, PC tai muu laite, jossa on verkkoselain. Apple Events -sivusto toimii Safarissa, Chromessa, Firefoxissa ja muissa pääselaimissa.





Navigoi vain kohteeseen www.apple.com/apple-events/ käyttämällä verkkoselainta oikeaan aikaan katsoaksesi. Voit vierailla sivustolla nyt lisätäksesi tapahtumamuistutuksen kalenteriisi.

Youtube

Apple aikoo myös suoratoistaa tapahtuman suorana YouTubessa, mikä on ehkä helpoin ja tehokkain tapa seurata, koska YouTube-suoratoisto on katsottavissa kaikilla alustoilla, joilla YouTube on saatavilla, mikä on lähes kaikki alustat älypuhelimista ja tableteista konsolit ja älytelevisiot.


Applella on julkaisi paikkamerkin syyskuun 14. päivän tapahtumalle YouTubessa, ja voit vierailla siellä nyt asettaaksesi tapahtumamuistutuksen YouTuben kautta.

Apple TV -sovellus

Applella oli aiemmin oma Apple Events -sovellus Apple TV , mutta ennen WWDC 2020 -tapahtumaa taitettuna Apple TV -sovellukseen . Tapahtumapäivänä näkyy näkyvä ‌‌Apple TV‌‌ -sovellusosio, joka on omistettu suoralle lähetykselle, jota voi katsoa millä tahansa laitteella, jolla ‌‌Apple TV‌‌ -sovellus on saatavilla.

appleevents1
Tämä sisältää ‌‌Apple TV‌‌, iPhonet, iPadit, Macit ja jotkin älytelevisiot. Jos sinulla on ‌‌Apple TV‌‌, ‌‌Apple TV‌‌ -sovellus on yksi parhaista tavoista seurata tapahtumaa suorana. Apple ei ole vielä päivittänyt ‌‌Apple TV‌‌ -sovellusta uudella tapahtumalla, mutta se pitäisi lisätä pian.

Milloin Apple Event kannattaa katsoa

Applen tapahtuma järjestetään klo 10.00 Tyynenmeren aikaa, kuten useimmat Applen tapahtumat. Muiden aikavyöhykkeiden tapahtumaajat on lueteltu alla.

  • Honolulu, Havaiji – 7.00 HAST
  • Anchorage, Alaska – 9.00 AKDT
  • Cupertino, Kalifornia - 10.00 PDT
  • Phoenix, Arizona – 10.00 MST
  • Vancouver, Kanada - 10.00 PDT
  • Denver, Colorado – 11.00 MDT
  • Dallas, Texas – klo 12.00 CDT
  • New York, New York - 13.00 EDT
  • Raleigh, Pohjois-Carolina - 13.00 EDT
  • Toronto, Kanada - 13.00 EDT
  • Halifax, Kanada - 14.00 ADT
  • Rio de Janeiro, Brasilia - 14.00 BRT
  • Lontoo, Yhdistynyt kuningaskunta – klo 18.00 BST
  • Berliini, Saksa - 19.00 KUNNIA
  • Pariisi, Ranska - 19.00 CEST
  • Kapkaupunki, Etelä-Afrikka – klo 19.00 SAST
  • Moskova, Venäjä - 20.00 MSK
  • Helsinki, Suomi - 20.00 EEST
  • Istanbul, Turkki - 20.00 TRT
  • Dubai, Arabiemiirikunnat – klo 21.00 GST
  • Delhi, Intia - 22.30 ON
  • Jakarta, Indonesia - 12.00 WIB seuraavana päivänä
  • Shanghai, Kiina – seuraavana päivänä klo 1.00 CST
  • Singapore – seuraavana päivänä klo 1.00 SGT
  • Perth, Australia - 01:00 ELOKUU seuraavana päivänä
  • Hong Kong - klo 1:00 HKT seuraavana päivänä
  • Soul, Etelä-Korea – seuraavana päivänä klo 2.00 KST
  • Tokio, Japani – seuraavana päivänä klo 2.00 JST
  • Adelaide, Australia – seuraavana päivänä klo 2.30 ACST
  • Sydney, Australia – seuraavana päivänä klo 3.00 AEST
  • Auckland, Uusi-Seelanti – seuraavana päivänä klo 5.00 NZST

Ikuinen kattavuus

Jos et pysty seuraamaan tai haluat vain seurata kanssamme, kun seuraamme tapahtuman etenemistä, vieraile Eternal.comissa liveblogissamme tai seuraa meitä Twitterissä osoitteessa EternalLive live-twiitissämme.

Sekä ikuinen sivusto että meidän Twitter-tili ovat erinomaisia ​​tapoja keskustella uusista ilmoituksista muiden Applen harrastajien kanssa, kun Apple julkistaa uusia tuotteitaan. Myöhemmin päivän aikana ja koko viikon ajan saamme myös paljon perusteellisempaa tietoa kaikista Applen ilmoituksista, joten muista pysyä kuulolla.