Apple-Uutiset

WhatsApp paljastaa, mitä tapahtuu käyttäjille, jotka eivät hyväksy tulevia tietosuojakäytännön muutoksia

Sunnuntai 21. helmikuuta 2021 klo 1.11 PST, Tim Hardwick

WhatsApp on paljastanut, kuinka se asteittain rajoittaa ominaisuuksia, jotka ovat saatavilla niiden käyttäjien tileille, jotka eivät hyväksy alustan tulevia tietosuojakäytäntömuutoksia, jotka tulevat voimaan 15. toukokuuta.



whatsapp-tietosuojabanneri WhatsAppin uusi banneri, joka selittää tietosuojakäytännön muutokset
näkemän sähköpostin mukaan TechCrunch yhdelle kauppiaskumppanilleen WhatsApp sanoi, että se 'pyytää hitaasti' käyttäjiä, jotka eivät ole vielä hyväksyneet käytäntömuutoksia, noudattamaan uusia ehtoja tulevien viikkojen aikana, 'jotta WhatsAppin kaikki toiminnot olisivat käytettävissä' 15. toukokuuta alkaen.

Jos he eivät edelleenkään hyväksy ehtoja, 'nämä käyttäjät voivat lyhyen ajan vastaanottaa puheluita ja ilmoituksia, mutta he eivät voi lukea tai lähettää viestejä sovelluksesta', yhtiö lisäsi huomautuksessa.



Yhtiö vahvisti TechCrunch että seteli kuvaa tarkasti sen suunnitelmaa ja että 'lyhyt aika' kestää muutaman viikon. WhatsApp ei-aktiivisten käyttäjien käytäntö toteaa, että tilit 'poistetaan yleensä 120 päivän käyttämättömyyden jälkeen'.

miten airpodit irrotetaan muista laitteista

WhatsApp ilmoitti ensin uusista käyttöehdoistaan ​​siirtyvänsä aikaisessa vaiheessa kilpaileviin viestintäsovelluksiin, kuten Telegramiin ja Signaaliin, jotka molemmat olivat nopea hyödyntää tilannetta houkuttelemalla entisiä käyttäjiä enemmän yleisiä chat-ominaisuuksia .

kuinka kauan omenakellon akun pitäisi kestää

WhatsApp on sittemmin käyttänyt sovelluksen sisäiset tilapäivitykset selvennetään, että päivitys ei vaikuta tietojen jakamiseen Facebookin kanssa käyttäjien keskustelujen tai profiilitietojen osalta, vaan uudet ehdot koskevat yrityskeskusteluominaisuuden käyttäjiä.

Toukokuuta edeltävien viikkojen aikana WhatsApp alkaa julkaista pienen sovelluksen sisäisen bannerin (kuvassa yllä), jota käyttäjät voivat napauttaa tarkistaakseen tietosuojakäytännöt uudelleen.

Napauttamalla banneria näet tarkemman yhteenvedon muutoksista, mukaan lukien tarkemmat tiedot siitä, miten WhatsApp toimii Facebookin kanssa. Facebookin omistama yritys sanoo, että se muistuttaa lopulta käyttäjiä lukemaan uusi käytäntö ja hyväksymään sen jatkaakseen sovelluksen käyttöä.

Tunnisteet: Facebook, WhatsApp