Apple-Uutiset

Milloin voit ennakkotilata iPhone XS:n, XS Maxin ja Apple Watch Series 4:n jokaisella aikavyöhykkeellä

Torstai 13. syyskuuta 2018 klo 11.54 PDT, kirjoittanut Juli Clover

Ennakkotilaukset iPhone XS , XS Max , ja Apple Watch Series 4 alkaa perjantaina 14. syyskuuta klo 12.01 Tyynenmeren aikaa, jolloin asiakkaat voivat ostaa yhden Applen äskettäin ilmoittamista laitteista.



kuinka poistaa find my mac

Apple aikoo saattaa uudet laitteet saataville useissa maissa eri puolilla maailmaa samanaikaisesti, joten olemme tehneet luettelon siitä, milloin ennakkotilaukset alkavat kaikkialla maailmassa.

iphonexspreorders





    Länsi-Australia- 15.01 ELOKUU Australia Itä- 17.01 AEST Itävalta- 9.01 CEST Belgia- 9.01 CEST Länsi-Kanada- 12.01 PDT Kanadan itäinen- 3:01 EDT Kiina- 15.01 CST Tanska- 9.01 CEST Suomi- 10:01 EEST Ranska- 9.01 CEST Saksa- 9.01 CES Guernseyssä- 8.01 BST Hong Kong- 15.01 HKT Irlanti- 8.01 ON Mansaari- 8.01 BST Italia- 9.01 CEST Japani- 16.01 JST Jersey- 8.01 BST Luxemburg- 9.01 CEST Meksiko- 2:01 CDT Alankomaat- 9.01 CEST
    Uusi Seelanti- 20.01 NZDT Norja- 9.01 CEST Portugali- 8.01 LÄNSI Puerto Rico- 3:01 AST Saudi-Arabia- 10.01 AST Singapore- 15.01 SGT Espanja- 9.01 CEST Ruotsi- 9.01 CEST Sveitsi- 9.01 CEST Taiwan- 15.01 CST Arabiemiirikunnat- 11.01 GST Yhdistynyt kuningaskunta- 8.01 BST Yhdysvaltojen länsi- 12.01 PDT Yhdysvaltain vuori- 1:01 MDT Yhdysvaltain keskus- 2:01 CDT Yhdysvaltojen itään- 3:01 EDT Yhdysvaltain Neitsytsaaret- 3:01 AST

Emme ole listanneet jokaista aikavyöhykettä jokaiselle maalle, kuten Kanadalle, Venäjälle ja Yhdysvalloissa, joten muista tarkistaa tietty aikavyöhyke, jotta olet varma, että tiedät tarkan ajan, jolloin ennakkotilaukset alkavat. vinossa. Aikavyöhykettä muuntava verkkosivusto on hyödyllinen työkalu tarkkojen ennakkotilausaikojen vahvistamiseen.

Huhut eivät ole viittaaneet siihen, että iPhone XS:n ja XS Maxin toimituksia rajoitettaisiin, mutta on aina parasta tehdä ennakkotilaus mahdollisimman pian, jos aiot hankkia uuden laitteen julkaisupäivänä.

avaa iPhonesi lukitus Apple Watchilla

Emme ole myöskään kuulleet huhuja Apple Watch Series 4 -tarjonnasta, mutta koska tämä vuosi tuo mukanaan suuria muutoksia, kuten suurempia näyttöjä ja EKG-toimintoja, saatavilla oleva tarjonta saattaa kadota nopeasti.

iPhone XS- ja XS Max -ennakkotilaukset ovat saatavilla 14. syyskuuta ensimmäisen aallon julkaisumaissa, mukaan lukien Australia, Itävalta, Belgia, Kanada, Kiina, Tanska, Suomi, Ranska, Saksa, Guernsey, Hongkong, Irlanti, Mansaari, Italia ja Japani , Jersey, Luxemburg, Meksiko, Alankomaat, Uusi-Seelanti, Norja, Portugali, Puerto Rico, Saudi-Arabia, Singapore, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Taiwan, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Yhdistynyt kuningaskunta, Yhdysvallat ja Yhdysvaltain Neitsytsaaret.

Apple Watch Series 4 -mallien ennakkotilaukset ovat saatavilla Australiassa, Kanadassa, Kiinassa, Tanskassa, Ranskassa, Saksassa, Hongkongissa, Italiassa, Japanissa, Singaporessa, Espanjassa, Ruotsissa, Sveitsissä, Arabiemiirikunnissa, Isossa-Britanniassa ja Yhdysvalloissa.

kuinka tarkistaa airpodin akun kesto

Apple Watch Series 4 -mallit ovat ennakkotilattavissa Australiassa, Itävallassa, Belgiassa, Kanadassa, Kiinassa, Tanskassa, Suomessa, Ranskassa, Saksassa, Guernseyssä, Hongkongissa, Irlannissa, Italiassa, Japanissa, Jerseyssä, Luxemburgissa, Alankomaissa, Uusi-Seelanti, Norja, Portugali, Puerto Rico, Saudi-Arabia, Singapore, Espanja, Ruotsi, Sveitsi, Yhdistyneet arabiemiirikunnat, Iso-Britannia, Yhdysvallat ja Yhdysvaltain Neitsytsaaret.

Ensimmäiset uusien iPhone- ja Apple Watch -mallien ennakkotilaukset saapuvat perjantaina 21. syyskuuta, jolloin iPhone XS, XS Max ja Apple Watch Series 4 julkaistaan ​​virallisesti.

Aiheeseen liittyvä tiivistelmä: Apple Watch Series 7 Ostajan opas: Apple Watch (Osta nyt) Aiheeseen liittyvät foorumit: Apple Watch , iPhone